Comprovant la sessió…
Comprovant la sessió…
L'entrada amb Google està desactivada fins que AUTH_SECRET, AUTH_GOOGLE_ID i AUTH_GOOGLE_SECRET tinguin valors reals. Mentrestant les pantalles queden obertes per treballar en local, i el projecte es pot construir igualment.
No hi ha cap sessió oberta.
Quan tinguis un client OAuth, omple AUTH_GOOGLE_ID, AUTH_GOOGLE_SECRET i AUTH_SECRET. Fins llavors l'entrada queda desactivada.